Warunkiem korzystania z obiadu przez dziecko jest rejestracja w aplikacji ”Zamów posiłek” – zamowposilek.pl
Każde dziecko otrzyma nieodpłatnie chip umożliwiający odebranie zamówionego posiłku w stołówce.
W przypadku jego zagubienia, duplikat chipu zostanie wydany po uiszczeniu przez rodzica opłaty w kwocie 6 zł na nr rachunku bankowego: 72 8009 0007 0011 5225 2001 0101 odbiorca ICDS, w tytule wpłaty proszę wpisać SP 2 oraz imię i nazwisko dziecka.
Tym samym dziecko zobowiązane jest do każdorazowego posiadania chipu przy sobie.
Nieobecności zgłaszamy w aplikacji do godziny 08:00.
Prosimy o dokonywanie wpłat za obiady na konto nr: 34 8009 0007 0011 5225 2001 0106 podając nr. ID nadany w aplikacji.
Numeru telefonu kontaktowego do stołówki szkolnej: 452-078-697

24.11-05.12.2025r.
Poniedziałek
Zupa z fasolki szparagowej(seler) z ziemniakami i śmietaną (mleko) na bulionie warzywnym z masłem (z mleka) ze świeżo siekaną natką pietruszki, spaghetti (mąka pszenna) z mięsem i sosem bolońskim, kompot owocowy,melon.
Wtorek
Krupnik ryżowyna bulionie warzywnym z masłem (z mleka) ze świeżo siekaną natką pietruszki, kotlet z indyka w złocistej panierce (mąka pszenna i jaja), ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej z majonezem (gorczyca, żółtko jaj) herbata, jogurt owocowy (z mleka).
Środa
Pomidorowa (seler) z makaronem (mąka pszenna) i śmietaną (z mleka) na bulionie warzywnym z masłem (z mleka) ze świeżo siekaną natką pietruszki, łosoś pieczony, ziemniaki, sałatka z ogórka kiszonego i cebuli, kompot.
Czwartek
Barszcz ukraiński z ziemniakami i śmietaną (z mleka) na bulionie warzywnym z masłem (z mleka) ze świeżo siekaną natką pietruszki, klops w sosie pomidorowym (mąka pszenna, jaja), kasza gryczana, sałata masłowa ze śmietaną (z mleka), sok jabłkowy.
Piątek
Szczawiowa (seler) z ziemniakami i śmietaną (z mleka) na bulionie warzywnym z masłem (z mleka), makaron (z mąki pszennej) z serem białym i śmietaną (mleko), mus truskawkowy, kompot owocowy.
Poniedziałek
Zacierkowa z ziemniakami (seler, jaja mąka pszenna) na bulionie warzywnym z masłem (z mleka) ze świeżo siekaną natką pietruszki, filet z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym (mąka pszenna, soja), ryż, kompot, banan.
Wtorek
Zupa pieczarkowa z makaronem (seler, mąka pszenna) zabielona śmietaną (z mleka) na bulionie warzywnym z masłem (z mleka) ze świeżo siekaną natką pietruszki, schab karkowy w sosie (mąka pszenna), ziemniaki, mizeria ze śmietaną (z mleka), lemoniada, mandarynka.
Środa
Czwartek
Krem z dyni (seler, mąka pszenna, mleko) z imbirem i pestkami z dyni, na bulionie warzywnym, gulasz mięsny (z mąką pszenną), kasza bul gur (pszenica), sałata lodowa z pomidorem i sosem jogurtowo-czosnkowym (z mleka), kompot owocowy.
Piątek
Kalafiorowa (seler) z ziemniakami i śmietaną (z mleka) na bulionie warzywnym z masłem (z mleka) ze świeżo siekaną natką pietruszki, pierogi z serem i śmietaną (mąka pszenna, jaja, mleko), jabłko, kompot owocowy.
SMACZNEGO!!!
AKTUALNY JADŁOSPIS JEST DOSTĘPNY:
- w aplikacji Zamów posiłek
- na tablicy w stołówce szkolnej
- przy wejściu do szkoły
życzymy smacznego !!!

